گزارش عملکرد خیریه بارقه در تابستان 1402

فروغ خورشید تابان، فصل گرم تابستان هم گذشت. و ما در این فصل بیکار نبودیم! در ادامه، با گزارش عملکرد خیریه بارقه در فصل تابستان 1402 همراه ما باشید.

شاید یکی از مهمترین اقدامات خیریه بارقه در تابستان 1402، شروع به کار کارگاه خیاطی در منطقه محروم سرفایاب بود. ایده راه‌اندازی این کارگاه پس از آن به سرمان زد که دیدیم یکی از خانم‌های روستایی صرفاً با تماشای یک فیلم آموزشی و چرخ خیاطی خانه‌اش به چه خوبی توانسته جامدادی بدوزد!

کارگاه خیاطی سرفاریاب

راه‌اندازی این کارگاه بدون چالش نبود. جدا از هزینه‌های مربوط به رهن ملک در منطقه و خرید چرخ خیاطی صنعتی مناسب کار تولیدی، به‌علت دسترسی سخت به منطقه، مدیریت و نظارت بر فعالیت‌های چنین کارگاهی چالش‌های بسیاری داشت. به هر حال، ما با همکاری مرکز نیکوکاری شهدای گمنام سرفاریاب موفق شدیم در کمتر از یک ماه، در مرداد 1402 این کارگاه را به بهره‌برداری برسانیم و اولین محصول آن (جامدادی) را از طریق بازاریابی و رایزنی با خیریه عترت فاطمی برای تأمین لوازم تحریر افراد تحت پوشش این خیریه، به فروش برسانیم (یک کار دو سر خیر!).

خیریه بارقه با بررسی توجیه اقتصادی، انتخاب و تأمین مواد اولیه از تهران و ارسال به منطقه، و بازاریابی محصولات کارگاه به حمایت از این کارگاه می‌پردازد. امیدواریم با سفارش‌گیری و گسترش تنوع محصولات این کارگاه، افراد بیشتری بتوانند در آن مشغول به کار شوند و از این طریق به درآمد پایداری برسند. هدف نهایی ما توانمندسازی افراد کم‌برخوردار از طریق اشتغالزایی پایدار در مناطق محروم ایران است.

تماشا کنید:

در تابستان 1402، همچنین موفق شدیم دل یکی از افراد تحت پوشش‌مان را شاد کنیم.

سهیلا خانم دختری دچار معلولیت اما باانگیزه و بااستعداد است که در منطقه‌ای روستایی در توابع سرفاریاب استان کهگیلویه و بویراحمد زندگی می‌کند. او که توانایی راه رفتن ندارد حتی در خانه خود سرویس بهداشتی نداشته و هر روز مجبور بوده برای رفتن به سرویس بهداشتی مسافت زیادی را روی زمین با دست طی بکند.

خیریه بارقه برای کمک به این خانم و تکمیل ساخت سرویس بهداشتی در داخل خانه برای او، در اردیبهشت 1402 یک فراخوان همیاری منتشر کرد. خوشبختانه مبلغ لازم برای ساخت سرویس بهداشتی توسط خیرین تأمین شد و در تیر ماه 1402 سرویس بهداشتی تکمیل شد.

تماشا کنید:

در کنار اینها، در 19 تیر 1402، مدیران موسسه بارقه از مناطق تحت پوشش سرفاریاب و لوداب در استان کهگیلویه و بویراحمد بازدید کردند.

طی این سفر از نزدیک با برخی مسائل جدی اجتماعی در این منطقه آشنا شدیم، از جمله آمار نگران‌کننده‌ی خودکشی دختران نوجوان و مسأله ترک تحصیل دانش‌آموزان به‌علت مشکلات اقتصادی.

از ثمره‌های این بازدید، تحت پوشش قرار گرفتن چند استعداد جوان و تدارک دیدن سفر زیارتی سیاحتی مشهد برای آنها بود.

در این سفر سه روزه، دخترانی مستعد از خانواده‌های کم‌برخوردار، در معرض آسیب و ناتوان در بخش سرفاریاب استان کهگیلویه و بویراحمد برای اولین بار از مشهد دیدن کردند.

مطلب پیشنهادی:  اهداء دستگاه خمیرگیر به خانم نانوا روستایی / فیلم

همچنین در مرداد ماه 1402 با همکاری خیریه میثاق جوانان زاگرس و خیریه فرهنگی آموزشی دکتر نیکروز، کتب درسی بسته‌بندی و بین دانش‌آموزان نیازمند شهرستان چرام در استان کهگیلویه و بویراحمد توزیع شدند و بسته‌های لوازم تحریر در هفته آخر شهریور بسته‌بندی و به مناطق تحت پوشش ارسال شدند.

توزیع بسته‌های معیشتی، گوشت قربانی و غذای گرم در اعیاد قربان و قدیر و ایام محرم از جمله دیگر اقدامات خیریه بارقه در تابستان گذشته بود.

برای جزئیات بیشتر، ببینید: اخبار خیریه بارقه در تابستان 1402

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما جایی منتشر نخواهد شد:) |